Maxima palgale lisandub aastaga 300 inimest

Käive on hakanud kasvama ja uute kaupluste avamine lubab Maximal prognoosida, et aastaga tuleb keti palgale praegustele lisaks 300 töötajat.

“Tõepoolest oleme tänavu kauplustesse inimesi juurde palganud, sest käive on hakanud viimastel kuudel taas kasvama. Klientide arv keda teenindatakse on Maximas aastaga kasvanud kümnendiku võrra ja tänu sellele on vaja palgata ka uusi töötajaid,” rääkis Maxima Eesti OÜ avalike suhete juht Erkki Erilaid, kes selgitas, et nii suure numbri taga on ka asjaolu, et kui vahepeal lahkunud või lapsepuhkusele suundunud inimeste asemele uusi ei võetud siis nüüd täidetakse taas ka neid kohti. Otseselt koondama Maxima masule vaatamata pidanud pole.

“Avame tänavu 2-3 uut kauplust, kuhu palkame ligi 120 uut töötajat, nii et arvan, et töötajate arvu kasvu prognoos tuleb meil ilusti täis,” rääkis Erilaid ning lisas, et kindlasti jääb selle aastanumbri sisse kaupluse avamine Muugal. Millised saavad olema teised sel aastal avatavad poed, jätab ta praegu veel lahtiseks.

Konkurent Pirsma uute poodide avamist kommenteerides oli Maxima avalike suhete juht optimistlik. „Kindlasti on hea, et luuakse uusi töökohti. Ida-Virumaa on ju üks probleemesemaid piirkondi Eestis. Ka konkurents on tervitatav ja sunnib kõiki osalisi pingutama,” ütles Erilaid.

Siiski märkis ta, et kuna Eesti on müügisaalide ruutmeetrite rohkuselt elanike arvu kohta juba möödunud Põhjamaadest, tähendab see seda, et eriti praeguses majandushetkes on turg küllastunud ja kasumisse jääda on  väga keeruline.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara