Prisma loob Narvas 120 uut töökohta

Sügisel avatav Narva Prisma loob sealsel tööjõuturul 120 uut töökohta.  Kõikidel Prismasse tööle valitutel on tulnud läbida tihe konkursisõel, kokku laekus Prismasse üle 500 sooviavalduse. 

Uus meeskond alustab tööd septembri teises pooles, teatas ettevõte.

„Oleme saanud töölesoovijate elulugusid alates sellest päevast kui Narva Prisma avamisest avalikult teatasime,“ sõnas Prisma Peremarketi personalidirektor Reet Ratas, lisades, et kandidaate oli väga erinevatest eluvaldkondadest.

„Üllatas, et väga paljudel müüja ja saaliteenindaja kohale kandideerijatest oli olemas kõrgkooli diplom,“ ütles Ratas.

Narva Prisma avab tänaste plaanide kohaselt uksed oktoobrikuus.

Lisaks Narvale loob Prisma Peremarket sel sügisel 100 uut töökohta ka Tartus. Tartu värbamisprotsess algab augusti teisel poolel.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa turgudel. Koos Soome tarbijateühistutega moodustab SOK S-Grupi. Rahvusvahelise S-Grupi tegevusvaldkondadeks on toidukaubandus, bensiini- ja teenindusjaamad, kaubamajad, hotellindus, autode ja autokaupade müük ning aiandus- ja põllumajandustooted.

Kogu kontserni käive 2009. aastal oli 182 859 miljonit krooni, vähenedes 1,2%. Kontserni kasumiks kujunes 4 225 miljonit krooni. Kokku on ettevõttel 1598 kauplust, neist 10 Baltikumis ja 7 Venemaal. Eestis tegutsevad SOK tütarettevõtetena AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, mis tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara