Põhjakeskus kasvatas käivet

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste kogukäive on kasvanud viis kuud järjest ning käibe kasv ületas igal kuul vähemalt 10%-ga aastatagust. Juulis kasvas Põhjakeskuse käive aastatagusega võrreldes 20%.

Käibekasv ei olnud tingitud üksikute suuremate kaupluste parematest tulemustest, vaid plussis olid praktilised kõik kauplused ning mitmed kauplustest ületasid juulis aastatagust perioodi enam kui 50%-ga. Juuli käibekasv võrreldes käesoleva aasta juuniga oli ligikaudu 3%, teatas ettevõte.

Käesoleva aasta juulis külastas Põhjakeskust 220 855 inimest, mis oli aastatagusest umbes 3% enam. Käibekasvu enam kui kuuekordne suurenemine võrreldes külastatavuse suurenemisega kinnitab inimeste kindlustunde paranemisest tingitud väljaminekute suurenemist. 

Jätkuvalt on tarbijate seas populaarsed ka ostuüritused ning nendega kaasnevad allahindlused.

Põhjakeskus on Virumaa suurim kaubanduskeskus, kus on üle 70 kaupluse ja teenindusasutuse, sealhulgas Rimi hüpermarket ja K-Rauta ehitusmaterjalide kauplus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara