Tallinn turistile sõbralikumaks

Tallinn tahab Euroopa kultuuripealinna ettevõtmiste seas parandada pealinna teeninduskultuuri. Seda proovitakse teha külalislahkuse programmi käivitamise abil, vahendab "Aktuaalne Kaamera".

Paraku on tänuväärt üritus toppama jäänud, kuna osutus plaanitust kallimaks. Reedel lahkus ametist ka selle eestvedaja sihtasutuses Tallinn 2011 turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Neeme Kari.

"Kui me läheme vanalinna või kuhugi, kus suurem osa välismaalastest käib, siis on seal ikka päris palju puudujääke. Kus just nimelt selle külalislahkusega ei hiilata," rääkis Tallinn 2011 külalislahkuse programmi strateegia juht Urmas Kõiv.

Tema arvates on põhjus selles, et viimasel ajal ei osta välismaalased midagi ning seetõttu on restoranid ja kauplused teenindajate arvu vähendanud.

"Programmi raames on plaanis viia läbi väga erinevaid koolitusi väga erinevate teenindussektorite töötajatele ja lõppeesmärk on see, et kui aasta 2011 läbi saab ja kultuuripealinna aasta läbi saab, siis külalislahkuse programm jääks ellu," rääkis Tallinn 2011 juhatuse liige Jaanus Mutli.
 
Samas on otsustamata, millisel viisil programmi elluviimine jätkub, kas projektijuht palgatakse sihtasutusse või tehakse uus hange. Nimelt kukkus esimene hange külalislahkuse programmi elluviimises läbi, sest kõik pakkumised osutusid liiga kalliks.

"Algselt oli plaan, et suvel hakkame külalistelt, eelkõige lahkuvatelt külalistelt, küsima, et millega nad rahul on või ei ole, et me saaksime juba väga konkreetseid probleeme ära lahendada. Aga see ei ole saanud praegu teoks," ütles Kõiv.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara