Eugesta Eesti palkab

2010. aasta on meile laienemise aasta, kus oleme ettevõtte töötajate arvu juba 20 inimese võrra suurendanud ning umbes 10 inimest võtame veel juurde, rääkis hulgikaubandusettevõtte Eugesta Eesti AS tegevdirektor Viktoria Belehhova.

„2010. aasta on Eugesta Eestile suurte muutuste ja laienemise aasta. Portfelli on lisandunud hulgaliselt uusi tugevaid brände, oleme aktiivselt laiendanud oma müügi- ja logistikaosakonda,“ rääkis Belehhova ning lisas, et kui aasta alguses oli firmas 50 töötajat, siis praegu juba 70. „Aasta lõpus oleme arvestanud vähemalt 80 töötajaga, kuna 2010 teine pool toob meile juurde mitmeid huvitavaid projekte,“ selgitas juht. Tema sõnul käivad Eugesta Eestil ka viimased ettevalmistused, et augusti lõpus kolida suuremale laopinnale Jürisse.

2010. aastalt loodab Eugesta Eesti, mullusega sarnast käivet teha. Mullu teenis ettevõte majandusaasta aruande kohaselt 656,1 miljonit krooni müügitulu. „Kahjuks on seoses sellel aastal toimunud aktsiisitõusudele meie põhikaubagrupi JIT sigarettide käive langenud. Selle loodame kompenseerida uute projektidega, sealhulgas Kriss Tradingu kabamärkide turustamisega,“ selgitas Belehhova.

Selle aasta suurim investeering oli juhi sõnul Kriss Tradingu kaubamärkide ost ning lisandumas on veel paar väiksemat projekti.

Tuleval aastal loodab Eugesta veelgi laieneda ja pakkuda koostööd mitmetele uutele partneritele. „Oleme alati avatud kõikidele pakkumistele,“ sõnas Belehhova.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara