Puusepp: tublit tulemust on teinud kingaärid ja Selverid

Oleme praktiliselt kõikidel ärisuundadel oma tulemusi parandanud, kuid eriti head tulemust on näidanud Selverid ja kingaärid, sõnas Tallinna Kaubamaja ASi juhatuse esimees Raul Puusepp.

”Tegelikult on kõik kontserni ettevõtted teinud head tööd, oleme praktiliselt kõikidel ärisuundadel oma tulemusi parandanud,” kommenteeris rahulolev Puusepp Tallinna Kaubamaja kontserni tulemusi.

Ta lisas, et tänavu pole ettevõttel enam ka ülevarude probleeme. "Eelmise aasta esimesel poolaastal olid meil suured allahindlused, kus me realiseerisime oma varusid kõige rohkem autokaubanduses ja kaubamajades. Seega selle aasta sees meil ülevarude probleeme pole ning samuti on vähenenud suurte allahindluskampaaniate arv."

Hüppelist kasumikasvu teises kvartalis kommenteeris Puusepp, et ettevõte on suutnud kohaneda praeguste majandusoludega, vähendada kulubaasi kõikides ettevõtetes ja suurendada müüke. "Kui kogumüük jääb alla eelmise aasta samale perioodile, siis eriti hästi on see õnnestunud Selveris ja väga tublit tulemust on teinud kingaärid," märkis ta.

Puusepp lisas, et ka autosektor, mis on iseenesest hetkel madalseisus, on tänude kulude allaviimisele suutnud väikest kasumit teenida, mitte kahjumit.

"Erinevates sektorites võtab kosumine erinevalt aega. Väga täpseid prognoose ei tahaks loopida, aga I.L.U. kosmeetikakaupluste ja kaubamajade kosumine on kindlasti pikemaajalisem kui kinga- ja supermarketisektoris. Sügishooajast ootame juba kindlasti paremaid tulemusi ja järgmisest aastast veelgi paremaid," rääkis ta.

"Ma arvan, et tervikuna majandus vähehaaval paraneb, kuid suurt hüpet ei teki – seda julgen ma kindlasti öelda. Aga vähehaaval ülesronimine jätkub," lausus Puusepp.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara