Puusepp: Lõunakeskus oli juba avamisel ajast ees

Kui vaadata kaubanduskeskuste maastikku Eestis üheksa aastat tagasi, siis Tartu Lõunakeskus oli juba oma avamise hetkel ajast ees, ütles ASi Tartu Kaubamaja ja ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.

„Lõunakeskus tuli õnnestunult turule ja neil on õnnestunud ennast kogu aeg tegusana hoida ning laieneda,“ tunnustas Puusepp. „Lõunakeskus kuulub kahtlemata parimate kaubanduskeskuste sekka. Mul on hea meel, et ka Tallinnast väljaspool on midagi sellist tehtud, millelt tasub mõõtu võtta ja mis konkureerib parimate keskustega Eestis.“

Puusepa sõnul on Lõunakeskuses kõike kombineeritult, nii kaubandust kui meelelahutust. „Nad on loonud keskkonna, kuhu tasub tulle mitte ainult kaubanduse pärast,“ rääkis Puusepp. „See on üks asi, millest näiteks algul oli puudu Rocca al Mare kaubanduskeskuses.“

Puusepa kinnitusel langevad Tartu Kaubamaja ja Lõunakeskuse külastatavuse graafikud päris hästi kokku ehk et ka Tartu kaubamaja külastab nädalas umbes 100 000 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara