Euro "tüütu" kurss tekitab hinnatõusu?

Pindi Kinnisvara juhatuse liige ja Eesti kinnisvarafirmade liidu juhatuse esimees Peep Sooman leiab, et hinnatõusu taga ei ole mitte euro, vaid müüjate ja kaupmeeste inimlik ahnus, vahendab Delfi.

„Kui ikka 12kroonine banaanikilo tõuseb 99 eurosendile ja see neelatakse alla ja lüüakse käega, siis see ei ole hea. Kui neljas võim pidevalt näppu pulsil hoiab, siis ma arvan, et see hoiab ohjes ka ükskõik mis kauba müüja hindade tõstmisel,“ lausus Sooman.

„Meie õnnetus on see, et euro kurss ei ole inimestele mugav arvutada. Oleks kurss 1:2 või 1:4, siis oleks palju lihtsam. Kurss on tüütu ja pigem just tänu sellele, et see nii tüütu on, proovivad osad kaupmehed inimestel mütsi üle kõrvade tõmmata," arvas Sooman.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara