Maximas müüs nädalaga 100 tonni kartuleid

Maximates müüdi nädalase sooduskampaania ajal üle 100 tonni ehk kaks ja pool korda rohkem kartulit kui nädalas keskmiselt, teatas kaubanduskett.

Kui tavanädalal müüakse 53 Maxima kaupluses üle Eesti 40-45 tonni kartuleid nädalas, siis 21. augustist kuni 6. septembrini kestnud sooduskampaania kartulimüük tõusis üle saja tonni.

Eesti talunike varajast kartulit müüdi nädalase kampaania raames hinnaga 3.90 krooni. Tavahind on Maximates krooni võrra kõrgem. Kõige paremini läksid müügiks Laheotsa talu ja Peipsi Aiandi põldude kartulisaak.

Balti riikide suurima jaemüügiketi Maxima kontserni kuulub 428 kaubanduskeskust Maxima X, Maxima XX ja Maxima XXX ning Ermitažas. Neist 216 asub Leedus, 129 Lätis, 53 Eestis ja 30 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 25 500 töötaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara