Hulgimüüja võttis üle Entre tehnikapoed

Majanduskriisist vintsutatud elektroonika ja kodutehnika müüjad ootavad hinge kinni pidades, mis toob endaga kaasa kuue Entre poe minek suure hulgikaupmehe Elmaks Hulgikaubanduse kätte.

Alates 13. septembrist alustas Tallinnas ja maakonnakeskustes tehnikat müüva Entre kaubamärgi all tegutsemist osaühing Tehnikatäht, mis kuulub Elmaks Hulgikaubanduse omanikele Jüri Ellenile ja Ardo Kraavile.

Kuulduste kohaselt otsis vaid Rakveres ühte kauplust omanud Elmaks hüppelauda jaekaubanduses laienemiseks. “Vihje peab täiesti paika! Kindlasti mõjutab see Eesti elektroonikatoodete turgu. Täpsemaid mõjusid saame peatselt näha,” kommenteeris Sandmani Grupi juht Martin Pedai kuuldusi Entre keti peatsest jõulisest laienemisest.

Entre kaupluste endine omanik Arne Veske tõdes reedel, et temagi kõrvu on jõudnud jutud Elmaksi plaanidest jaekaubandust vallutama hakata. “Loogiliselt võttes nad peaksidki laienema ja õigesti teevad. Kui Rakveres olevat kauplust mitte arvestada, ei olnud neil väljundit jaeturule,” arutles ta.

Elmaksi juht Jüri Ellen märkis, et nende põhitegevusalaks jääb ka edaspidi hulgikaubandus. “Soovime õige hinnaga õigeid kaupu valikus hoida, tagada professionaalse klienditeeninduse, ei midagi üleloomulikku,” rääkis ta. “Kindlasti ahvatleb kaupluste olemasolu eksperimenteerima põnevate toodetega, mida hulgifirma muidu sortimenti võtta ei riskiks,” ütles Ellen.

“Me olime ostjatega vanad tuttavad. Raske öelda, kes ostu-müügitehingu esimesena välja pakkus,” rääkis Arne Veske ostja leidmisest. “See oli mulle loomulikult kasulik, sest see polnud hädamüük. Hinda ma loomulikult ei kommenteeri,” märkis müüja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara