Kusmin: 1. jaanuaril tuleb šokk

Tuleva aasta esimesel jaanuaril ehmatab euro inimesi nii palju, et selle tõttu vaibub ka kaubandus, rääkis Eesti Tarbijateühistute Keskühistu juht Kati Kusmin Äriplaan 2011 konverentsil.

„Kõik vaatame oma palganumbrit ja see ehmatab meid. Šokk on see, mis hoiab aasta esimese poolel tagasi. Usun, et see läheb üle ja siis hakkavad tulemused taastuma,“ ütles Kusmin. Ta lisas, et Slovakkias kukkus vahetult peale euro vastuvõttu ettevõtete käive ligi 33 protsenti.

„Esimesed kuud saavad kõikidele ülirasked olema,“ rõhutas Kusmin, lisades, et jaekaupmeestel pole piisavalt reserve, et hinnatõus alla neelata. Seega on hinnatõus paratamatus. „Oleksin väga nõus, kui täna hinda tõstma ei peaks, aga jaekaubandus ei saa seda pidurdada,“ lausus Kusmin.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara