Autor: Kaubandus.ee • 1. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametnikud lähevad kaubanduskeskustesse eurost rääkima

Tänasest, 1. oktoobrist hakatakse „Euro tuleb Eestisse!“ projekti raames suuremates kaubanduskeskustes jagama eurole üleminekuga seotud infot.

„Lisaks reklaamikampaaniatele ja mitmesugustele temaatilistele trükistele on hea kui inimestel on võimalus neid huvitavatele küsimustele ka silmast silma vastuseid saada,“ rääkis rahandusministeeriumi kantsler Tea Varrak.

Kantsler julgustab kõiki, kel vähegi nädalalõpul mahti kaubanduskeskusest läbi astuma ja euro teemal vestlema, seda enam, et infotöötajatena on stendide juures ametis eurole üleminekuga seotud ministeeriumite, asutuste ja erinevate Eesti piirkondade töötajad, lisades, et temaga on võimalik sel reedel eurost rääkida Tallinnas Ülemiste Keskuses. Rocca Al Mare eurostendi juures on samal ajal tarbijakaitseameti peadirektor Andres Sooniste ja tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna juhtaja Hanna Turetski. 

Tallinnas asuvad spetsiaalsed infostendid Viru Keskuses, Ülemiste Keskuses ja Rocca Al Mare Keskuses.  Üle Eesti suurematesse kaubanduskeskustesse pannakse eurostendid üles alates järgmisest nädalast. Infostendid on üleval oktoobrikuu jooksul, infotöötajad on stendide juures neljapäeviti ja reedeti kell 16-19 ning laupäeviti kell 12-16.

Alates 8. oktoobrist on stendid üleval Võrus Kaugukeskuses, Põlvas Kaubamajas, Valgas Selveris, Raplas Konsumis, Pärnus Kaubamajakas  ja Jõgeval Kaubahallis. Alates 14. oktoobrist on stendid väljas Tartus Lõunakeskuses, Viljandis Centrumis ning alates 21. oktoobrist on stendid üleval Haapsalus Kaubanduskeskuses, Kärdlas Hiiumaa Selveris, Rakveres Krooni keskuses ja Kuressaares Saaremaa Kaubamajas.

Projekt saab teoks rahandusministeeriumi, linnavalitsuste ja kaubanduskeskuste koostöös.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757