Autor: Kaubandus.ee • 31. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reinaas: tahame osta Hella Hundi maja

Hella Hundi ühe omaniku Marek Reinaasi sõnul tahab pubi operaator Hunt Kriimsilm OÜ osta Tallinna linna poolt teist korda enampakkumisele pandud Pikk täna 39 hoonet.

„Võib öelda nii, et meie ise ehk OÜ Hunt Kriimsilm oleme vägagi huvitatud selle maja ostmisest ja võtame sellest enampakkumisest osa,“ rääkis Reinaas ning lisas, et ega teisi huvilisi eriti maja vaatamas käinud ei ole. „Eelmine kord (eelmise enampakkumise aja- toim.) mõned huvilised käisid,“ lisas ta.

Reinaas selgitas, et maja ostetaksegi peamiselt sooviga pidada edasi Hella Hundi kõrtsi. „Tallinnas ja kogu Eestis, või isegi kogu maailmas oleks tuhandeid ja tuhandeid väga kurbi inimesi, kui see konkurss sedamoodi ei läheks,“ märkis Reinaas.

Ta rääkis, et Pikk 39 maja müük on tõenäoliselt Tallinna linna selle aasta kõige suurem kinnisvaratehing. „Praeguseks on müüdud objektidest kõige kallim olnud ligi 6 miljoni kroonine kinnisvara. Selles mõttes linna jaoks oluline objekt,“ rääkis ta ning nentis, et seetõttu loodab ka linn kindlasti, et enampakkumine õnnestub. 

Reinaasi sõnul on Hunt Kriimsilmal olemas nii omafinantseering kui ka kokkulepe pangaga tehingu rahastamiseks. Siiani on Hunt Kriimsilm majasse investeerinud juba 7 miljonit krooni.

Kas Hell Hunt laieneb, kui te maja ära ostate?  Tõsi ta on, et praegusel hetkel tegelema teise korruse kontseptsiooni paika panemisega. Siiani oli klubi Shah, mida meie ei opereerinud aga mille me üle võtsime. Nii et mine hullu tea, mis sinna teisele korrusele tuleb,“ vihjas Reinaas.

Enampakkumise tähtaeg on tuleval nädalal - 3. novembril.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757