Šampanjatootjad otsivad uut kihinat

Enne finantskriisi tänu Vene kõrgklassile ja Kaug-Ida klientidele hästi elanud Prantsusmaa šampanjatootjad otsivad uusi võimalusi, kuna tarbijad vaatavad nüüd odavamate kaubamärkide poole.

Šampanjatootjate elu oli enne 2008. aastal alanud finantskriisi lihtsam, kirjutas The Wall Street Journal. Kõrgkvaliteediliste toodete nõudlus üle maailma – eriti Venemaa uuest kõrgklassist ja Kaug-Idast – lükkas Prantsusmaa šampanjamajad sõiduvette.

Luksus-cuveesid nagu Roederer's Cristal või Laurent-Perrier's Belle Epoque haarati hinnaga enam kui sada eurot pudel.

Kuid mitte ainult müüginumbrid ei ole närtsinud, vaid nüüd on tootjatel väga raske hindu tõsta, kuna tarbijad on kulutusi koomale tõmmanud ning vaatavad odavamate brändide poole – majanduskeskkond on jätkuvalt nõrk ja kõrge tööpuudus paljudes lääneriikides avaldab oma survet.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara