Tarmo Punger: ei midagi erilist

Eks ta selles mõttes muidugi erakorraline ole, et kui tavaliselt toimuvad rahavahetused pankades, siis seekord toimub rahavahetus poes, aga muidu – ei midagi erilist, kommenteeris Tartu Tarbijate Kooperatiivi tegevdirektor Tarmo Punger.

Pungeri kinnitusel avasid nad eile kõik oma linnas asuvad poed kell 11 ning ketti kuuluvad maapoed mõni aeg hiljem.

„Käisin pärast avamist spetsiaalselt mõnes meie kaupluses asja üle vaatamas – kõik toimis,“ lausus Punger. „Esimese poole tunniga harjusid kassapidajad erinevate vääringutega ära ning küsisid igalt kliendilt enne teenindama asumist, et mis rahas maksate. Meie kauplustes sai rahvas kohe maksta sisuliselt kolmes kehtivas vääringus ehk kroonides, eurodes ja kaardiga.“

Punger tunnistas, et kõige rohkem kartis ta, kas IT-poolega ikka kõik korras on. „Kui veel tund aega enne kaupluste avamist oli ITga probleeme, siis pärast avamist toimis õnneks kõik,“ rääkis Punger. „Ma arvan, et tõrgeteta ülemineku tagas see, et olime eelnevalt ikka päris palju katsetanud ja proovinud ning igasugu koolitusi on olnud üksjagu.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Blogid

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara