Selver: ka euroga peab kõht täis saama

Selveri juhi Andres Heinveri sõnul kõht peab siiski täis saama ja inimesed ei jäta euro tuleku tõttu oma igapäevaseid toiduoste tegemata.

„Eesti tarbijad pigem uudishimulikud ja uuele avatud. Euroga harjumine võtab aega, aga paistab, et kohanemine läheb sujuvalt ja suuremate probleemideta,“ kommenteeris Heinver. Isegi kassapidajad on nentinud, et euro tuli lihtsamalt kui kardeti.

„Enamik kliente on olnud mõistvad ning saavad aru, et eurosentide lugemine võtab esialgu pisut rohkem aega kui krooni paberraha tagastamine. Olime selleks ka ette valmis ning tegutseme Selveris paralleelkäibe perioodi jooksul suurema meeskonnaga,“ lausus Heinver. Nii jaanuar kui veebruar on alati jaekaubanduses rahulikumad kuud, kus käiberekordeid ei lööda.

„Kõht peab siiski täis saama ja inimesed ei jäta euro tuleku tõttu oma igapäevaseid toiduoste tegemata. Oleme optimistlikud ning ootame sellelt aastalt majanduse taastumist ja klientide ostujõu paranemist,“ kommenteeris Heinvere.

 „Minu tarbimisharjumused on endised – hinnad on ju samad ja palk samuti,“ nentis ta.
 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara