Tartu lumehunnikud ähvardavad ärid pankrotti viia

Tartu Raekoja platsil kõrguvad enam kui kolmemeetrised lumehunnikud, mis varjavad nii Raekoja platsil oleva lodja kui ka jõulukuuse ning ka Raekoja platsil asuvate kaupluste ja kohvikute sissepääsud, kirjutab Delfi.

"Lumehanged varjavad kaupluste vaateaknaid, nii et kliendid ei leia enam teed ostukohta," ütles raeplatsil poode Rae Käsitöö ja Eva Parfümeeria pidav Tairi Leis.  "Käive on meeletult langenud, inimesed ei leia lumekuhjade tagant poodi üles."

"Kuu aega tagasi kirjutasin Tartu linna majandusosakonnale ametliku pöördumise palvega likvideerida tollal veel väike lumekuhi. Avaldus võeti vastu, kinnitusega, et selle probleemiga juba tegeletakse, kuid tänase päevani ei ole tulnud linnavalitsuselt ühtki tagasisidet ega vastust, rääkimata lumekuhjade teisaldamisest," ütles Leis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara