Tartu lumehunnikud ähvardavad ärid pankrotti viia

Tartu Raekoja platsil kõrguvad enam kui kolmemeetrised lumehunnikud, mis varjavad nii Raekoja platsil oleva lodja kui ka jõulukuuse ning ka Raekoja platsil asuvate kaupluste ja kohvikute sissepääsud, kirjutab Delfi.

"Lumehanged varjavad kaupluste vaateaknaid, nii et kliendid ei leia enam teed ostukohta," ütles raeplatsil poode Rae Käsitöö ja Eva Parfümeeria pidav Tairi Leis.  "Käive on meeletult langenud, inimesed ei leia lumekuhjade tagant poodi üles."

"Kuu aega tagasi kirjutasin Tartu linna majandusosakonnale ametliku pöördumise palvega likvideerida tollal veel väike lumekuhi. Avaldus võeti vastu, kinnitusega, et selle probleemiga juba tegeletakse, kuid tänase päevani ei ole tulnud linnavalitsuselt ühtki tagasisidet ega vastust, rääkimata lumekuhjade teisaldamisest," ütles Leis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara