Asekantsler: toidu hinnad kerivad üle 2008. aasta taseme 

Tõenäoliselt tõusevad toiduainete hinnad tänavu 2008. aasta omadest veelgi kõrgemale, ütles põllumajandusministeeirumi asekantsler Andres Oopkaup.

Asekantsler meenutas ETV hommikuprogramis "Terevisioon", et 2008. aasta oli maailmas kõrge hinnatasemega aasta. "Praegusel juhul öeldakse, et 2011. aasta väga suure tõenäosusega kas juba on ületanud või kindlasti ületab 2008. aasta hindasid," märkis ta.

Oopkaup selgitas, et tänapäeval ostetakse Euroopas vilja märksa vähem kokku ja selle tõttu ei ole ka suurt midagi välja müüa. Teoorias peaks riigi varu asendama ettevõtjate valduses olevad varud, aga nende olemasolu sõltub sellest, kas ta müüb sügisel vilja ära või peab paremaks seda hoida.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara