Maxima Eestit asus juhtima Vaidotas Pacesa

Maxima Eesti OÜ peadirektoriks sai tänasest juba 13 aastat Maxima Grupis erinevatel ametikohtadel töötanud Vaidotas Pacesa.

Vaidotas Pacesa  vahetab välja kaks aastat Maxima Eestit juhtinud Renatas Vaitkeviciuse. Uus peadirektor Vaidotas Pacesa on Eesti kaubanduses toimuvaga hästi tuttav, sest töötas aastatel 2004-2006 Maxima Eesti  kommertsdirektorina.
Maxima Grupi peadirektori Mindaugas Bagdonaviciuse sõnul olid viimased aasta Maximale hoolimata majanduslangusest edukad ja ka mullu kasvas Renatas Vaitkeviciuse juhitud Eesti kapluseketi käive 1,2%.

“Maxima Eesti OÜ uus peadirektor orienteerub Eesti turul hästi ja koos kohaliku professionaalse meeskonnaga on kaupluseketil kõik eeldused kontserni püstitatud strateegiliste eesmärkide täitmiseks,” märkis Bagdonavicius.

“Maxima keskendub tänavu nagu ka eelnevatel aastatel atraktiivsetele kampaaniatele. Kindlasti on tänavu plaanis avada mitmeid uusi kauplusi, luua pooltuhat uut töökohta ning suurendada ettevõtte turuosa Eestis,” võttis Pacesa kokku Maxima Eesti peamised eesmärgid.

Vaidotas Pacesa  alustas Maxima jaeketis karjääri 1998. aastal ostujuhina Leedus, millele järgnes kommertsdirektori ametikoht Eestis. Hiljem juhtis ta Bulgaaria Maxima kauplusteketi ja klienditeenuste ostukeskust Maxima Gurpis.

Maxima Gruppi kuulub 438 kaubanduskeskust. Neist 217 asub Leedus, 131 Lätis, 54 Eestis and 36 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 24 500 töötaja.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara