Veskimägi: poliitikud väldivad Venemaa teemat

Miskipärast kardetakse Venemaa teemal diskuteerida, kommenteeris ASi Standard juht ja Tööandjate keskliidu volikogu esimees Enn Veskimägi poliitikute valimiseelseid sõnavõtte.

"Mulle väga meeldis, mida Mart Laar ütles, oleme käinud nüüd Indias, Aasias ja Lähis-Idas, kuid üle 60% meie ekspordist läheb Rootsi, Soome ja Venemaale.
Miskipärast kardetakse kõige lähema turu, võtame Baltikumi või Venemaa, teemal diskuteerida," sõnas Veskimägi Tööandjate keskliidu majandusfoorumil "Tuulelohe lend", kus IRLi juht Mart Laar ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser lahkasid rahvusküsimuse mõju Eesti majanduse arengule, tööturu avamist välismaalastele, välismajanduspoliitikat ja rahvuslikku julgeolekut.

"Minu meelest oleme me kaitstud rohkem kui kaitsta annab, oleme kõigis rahvusvaheliustes organisatsioonides ja kaitsekulutused on 2% riigieelarvest. Nüüd võiks hakata seda raha tagasi tooma ja parandama suhteid nendega, kellega need päris korras pole," leidis Veskimägi.

"Näiteks oleks neli Ida-Virumaa ettevõtjat viiest väga rahul, kui nad saaks ajada normaalselt äri Venemaaga," täpsustas Veskimägi ettevõtjate ootusi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara