Jüri Vips: see on tõsine jõuvõte!

Tere ei tahtnud meie poes oma tooteid müüa enam, saatsid lepingu lõpetamise teate. See on tõsine jõuvõte, märkis Comarketi juht  ja omanik Jüri Vips.

“Nende eesmärk oli sõlmida uus leping oluliselt halvemate tingimustega ehk siis kõrgemate hindadega. Pikaajaline koostööpartner Tere teatas ühepoolselt lepingu lõpetamisest, mis on täielik pretsedent,” kommenteeris Tere toodete müügi peatamist Jüri Vips.

”Comarket otsustas, et selliste hindadega kilepiima sisse ei osteta ega müüda ja see pole põhjendatud. Meie oma kliente hoiame ja üritame oma kliendile müüa neid tooteid, mis on sõbralike hindadega. Me ei läinud selle hinnatõusuga kaasa ja lõpetasime kilepiima müümise. Comarket vähendas ka muude Tere toodete sortimenti ja soovitab osta teiste sõbralike hindadega tooteid,” märkis Vips.

Lepingu lõpetamise teate järgi lõppeb leping 1. aprillist. “Hindu tõstsid nad aga juba varem,” lisas Vips.

“Seda, mida nad teistega on teinud, seda ma võin vaid oletada. Suurematel kettidel on etteteatamise ajad pikemad, teistel on lühemad. Tarbijakaitse võiks seda vabalt uurida, nad saavad teada, kui palju järsult tõsteti hindu. Meie võitleme hinnatõusu vastu,” lausus Vips.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara