Saku: meie müüdav Tuborg tuli A. Le Coqi järel teiseks

A. Le Coq Premium Extra osutumine 2010. aasta edukaimaks uudistooteks sai võimalikuks vaid tänu A. Le Coq Premiumi pikaaegsele müügisolekule. Eestis varem üsna tundmatu Tuborg tuli Saku Õlletehase usina reklaami- ja müügitöö tulemusel teiseks.

Kommenteerib Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm.

Arvestades Nielseni avaldatud aasta uudistoodete edetabeli koostamise metoodikat ei ole Saku Õlletehase toodete esikoha puudumises midagi iseäralikku. Esimese koha hõivab toode, mille brändituntus oli juba enne turuletulekut väga suur, võlgnedes suure osa sellest kaua turul olnud A. Le Coq Premiumile. Tabeli teise koha hõivab aga alles eelmise aasta kevadel turule sisenenud ja toona väga vähest tuntust omanud  õllemark Tuborg. Tuborg on tõusnud lühikese ajaga Eesti õlleturu premium-segmendi liidriks, mistõttu on meie jaoks tegemist tõeliselt eduka uudistootega.

Mis puudutab innovatsiooni ja uudistooteid üldiselt, siis kuna Saku Õlletehas on keskendunud õllekultuuri arendamisele, on meie tootearenduses premium-õlledel ka alati mõnevõrra suurem fookus olnud. Õlleturu liidrina on meil täna Eesti kõige mitmekesisem õlleportfell,  lisaks kvantiteedile on meile ka innovatsioonikvaliteet oluline. Näiteks eelmise aasta uudistooted õllekategoorias olid Tuborg, millele tänavu lisandus Tuborg Lime Cut; Saku on Ice Black ja hilissügisel Gurmaanide Kollektsioon nr 1 – Saku Klassik, Saku Punane ja juba varem eksisteerinud Saku Valge.

Sellel aastal on juba turule sisenenud madala alkoholisisaldusega tume õlu Saku Cream of Dublin, Kuld Mahe Eripruul, mis on kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlik õlu ja Saku Mõdu. Pakendiinnovatsioonina oleme turule toonud 1-liitrise purgi. Meie importõllede portfelli on lisandunud Baltika ja Prantsusmaa juhtiv bränd Kronenbourg 1664.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara