Euro teeb oma tööd

Euro teeb oma tööd, kirjutab Taloussanomat. Enam ei pea vaatama valuutakursse, et aru saada, et Tallinna poodidest saab toidukauba kuni 70 protsenti odavamalt kui Soomest.

Seetõttu pole ka ime, et Eestisse reisimise aasta on rekordtuuril käima läinud.

Taloussanomate andmetel saab põhitoidukauba ja muu esmatarbekauba Eestist osta kuni 70 protsenti odavamalt kui Soomest. Nii on näiteks Coca-Cola 71 protsenti odavam, viinerid 68 protsenti, munad, tomatid ja kartulid üle 40 protsendi.

Siiski pole kõik Eestis odavam, näiteks suhkur on siin 50 protsenti ja pakipiim 12 protsenti kallim. Soome kohv maksab ühepalju siin ja seal.

Soome kaubanduse liidu eelmise aasta andmetel tõi 80 protsenti soomlasi Eestist kaasa alkoholi. Sageli Eestit külastavatest lastega peredest tõi 60 protsenti kaasa ka toiduaineid ja täiskasvanute riideid. 85 protsenti käis Eestis restoranis ja 30 protsenti kasutas juuksuri ning apteekide teenuseid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara