Ikeas plahvatasid pommid

Kolmes Ikea eri riigis asuvas mööblimajas plahvatasid väikesed lõhkekehad. Inimesed viga ei saanud. Politsei oletab, et plahvatuste taga on väljapressimine.

Pommid plahvatasid eile õhtul Belgias Gentis, Prantsusmaal Lommes ja Hollandis Eindhovenis. Gentis plahvatas ühes Ikea filiaalis pea samaaegselt koguni kaks lõhkekeha. Lõhkekehad olid peidetud piimapakkide sisse, mis omakorda olid asetatud palettide alla. Eindhovenis plahvatas üks Ikea ette parkimisplatsil asuvasse prügikasti peidetud pakk.

Plahvatuste tagamaad on alles selgitamisel, kuid politsei oletab, et tegemist on väljapressimistega. Nimelt on viimastel aastatel Hollandis tehtud Rootsi mööblikontsernile mitmeid ähvardusi. Ikea pressiesindaja Charlotte Lindgren lükkas selle oletuse tagasi. „Mingeid ähvardusi tehtud ei ole,“ ütles Lindgren. „Me ei tea, mis nende väikeste plahvatuste taga on ja me ei taha ka osaleda spekulatsioonides.“

Lindgreni sõnul otsiti kõik mööblimajad läbi ja midagi ohtlikku ei leitud. Kõik poed on täna avatud nagu tavaliselt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara