Maxima uus kauplus annab  Ida-Virumaal tööd 72 inimesele

Maxima avab reedel Kohtla-Järvel oma seitsmenda supermarketi Eestis. Avatav kauplus annab tööd 72 inimesele.

MAXIMA Eesti OÜ  tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on viimase poole aastaga  tarbimisaktiivsus selgelt kasvanud. „Ostjad on hakanud eelistama suurema kaubavalikuga supermarketeid ja see lubab tänavu sügisel Maximal lisaks Kohtla-Järvele avada kaks suurema formaadiga kauplust Tallinnas ja supermarketi Jõhvis. „Tänavu on plaanis avada kokku kümmekond kauplust ja luua 700 uut töökohta,“ kinnitas Pacesa mais väljaöeldud numbri uuesti üle. „Juba suvel on plaanis avada kauplused Rakveres, Märjamaal, Elvas ja Räpinas.“

Balti riikide suurimal kaupluseketil Maxima on 437 kaubanduskeskust Maxima X, Maxima XX ja Maxima XXX, T-Market ning Ermitaþas. Neist 215 asub Leedus, 131 Lätis, 56 Eestis and 35 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 24 500 töötaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara