Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põldoja toob ETK Finantsi meeskonda veel ühe ekspankuri 

ETK Grupi püsiklientidele erinevate finantstoodete väljatöötamisele ja pakkumisele keskenduva ettevõtte ETK Finants AS-i tegevjuhina asub alates 1. juulist ametisse pikaajalise panganduskogemusega Piret Paulus.

Hansapanga ja Swedbanki kogemusega Piret Paulus ütles, et tema esmaseks väljakutseks saab uue ettevõtte ülesehitamine ja edukas käimalükkamine. „Sellele lisandub soov veel sel aastal turule tuua laiendatud kasutusvõimalustega maksekaart, mis oleks ühtlasi mugavaim ja ETK Grupi püsiklientide ning tarbijateühistute liikmete jaoks kõige enam edusid pakkuv maksevahend oma ostude sooritamisel,“ lisas Paulus.

Alates 2004. aasta algusest on Piret Paulus töötanud Hansapangas ja Swedbank´is tarbimisfinantseerimise valdkonnas nii müügi- ja turundusjuhina kui ka krediitkaartide valdkonnajuhina. Alates 2008. aasta lõpust töötas Piret Paulus Swedbanki Balti panganduse äriarenduse divisjonis väikefinantseerimise osakonna juhina, vastutades nii Eesti, Läti kui ka Leedu tagatiseta laenutoodete ning krediitkaartide valdkonna strateegia ja arenduste eest.

ETK juhatuse esimehe Kati Kusmini sõnul on Piret Paulus oma pikaajalise ja tugeva kogemusega finantssektorist ning eriti just kaardivaldkonnast väga sobiv juht uue kaardi turule toomiseks ja professionaalse meeskonna ülesehitamiseks.

ETK Finantsi nõukogu esimees Priit Põldoja lisas, et Piret Paulusele kui makse- ja krediitkaartide valdkonna asjatundjale on kindlasti huvitav arendada välja täiesti uus teenusepakkumine ja teha seda rohkem kui 330 000 Säästukaardi kliendile erinevates Eesti piirkondades.

Eesti suurim toidu- ja esmatarbekaupade müüja ETK Grupp ning finantsettevõte COFI AS asutasid ühiselt ettevõtte ETK Finants AS, eesmärgiga pakkuda praegustele ja tulevastele ETK Grupi kaupluste klientidele ja Säästukaardi omanikele ning tarbijateühistute liikmetele uusi häid rakendusi finantsteenuste osas ning teha need teenused eestimaalastele paremini kättesaadavaks.

ETK Grupis tegutsevate Tarbijate Ühistute huvi on selles projektis kliendile parema teenuse pakkumine ning teiselt poolt ka efektiivsem tegutsemine: kaardimakse tasude vähenemisel tekkiv kokkuhoid aitab arendada kauplusi ning pakkuda klientidele paremaid boonuseid.

ETK Grupp on kohalikul kapitalil põhinev Eesti suurim toidu- ja esmatarbekaupade jaemüügigrupp. ETK Grupi 2010. aasta netokäive oli ligi 360 miljonit eurot. Gruppi kuulub 19 tarbijateühistut üle Eesti kokku 366 müügiüksusega. ETK püsikliendiprogrammiga Säästukaart on tänaseks liitunud üle 330 000 inimese.

COFI AS on Priit Põldoja ning Jan Andresoo loodud uusi finantseerimisvõimalusi pakkuv ettevõte. COFI põhiline fookus on aidata jaekaupmeestel pakkuda oma klientidele mugavaid makse- ja finantseerimislahendusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757