Rautakirja: alkoholimüügi keeld paneb tanklapoed kinni

Alkoholimüügikeeld paneb ilmselt paljud tanklate juures töötavad kioskid kinni, sest napsu ja tubaka müük moodustab nende käibest olulise osa, räägib R-Kioske majandava Rautakirja Eesti OÜ tegevjuht Ivar Vendelin.

"Arvan, et alkoholimüügi keelamine bensiinijaamades viib paljude tanklate juures asuvate kioskite sulgemiseni. Alkohol ja tubakas on siiski nende kioskite müügis oluline osa," sõnas Vendelin Äripäeva päevaküsimusele vastates. 

"Loomulikult ei eelda keegi, et kioskist ostetud alkohol kohe ka roolis lahti tehakse, pigem on see ikkagi erand. Paljud automaattanklad asuvad aga näiteks Säästumarketi või mõne muu kaupluse kõrval või esisel platsil, mis seaks küsimuse alla ka nende kaupluste alkoholi müügiloa," lisas Vendelin.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara