Baltika müük jäi mullusele tasemele

Baltika juulikuine müük jäi mullusele tasemele. Jaemüük kasvas ühe protsendi võrra, müügipind kahanes seitse protsenti.

Baltika juuli konsolideeritud jaemüük ulatus 4181 tuhande euroni, teatas ettevõte börsile.

Suurimad müügikasvud saavutati Balti regioonis, kus müügid kasvasid 6%, sealhulgas Eestis 14% ja Lätis 11%. Leedus vähenesid müügid 8% võrra. Ida-Euroopa regiooni müügid vähenesid juulis kokku 5%, sealhulgas kasvas müük Venemaal 1% ning Ukrainas oli jaemüük 13% väiksem kui aasta tagasi.

Võrreldavate poodide müügid ruutmeetrile kasvasid juulis 8%, sealhulgas Eestis 13%, Lätis 12%, Leedus 4% ning Venemaal 14%. Ukrainas vähenesid võrreldavate poodide müügid ruutmeetrile 6%. Kohalikus valuutas kasvas võrreldavate poodide müük Venemaal eelmise aasta juuliga võrreldes 16% ning Ukrainas 6%. Müügiefektiivsus (müük/m²) kasvas juulis kogu jaesüsteemis 9%.

Baltika juuli konsolideeritud müügitulu ulatus 4421 tuhande euroni, püsides eelmise aasta juuliga võrreldes samal tasemel.

Baltikal oli juuli lõpu seisuga 116 kauplust müügipinnaga 23 582 m², mis oli 10 kaupluse võrra vähem kui aasta tagasi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara