Olerex sai maha juttu rääkiva automaattanklaga

Täna avas Olerex Tartus Veeriku linnaosas hääljuhendamisega kiirjaama, mis on ettevõtte kolmas jaam ülikoolilinnas ja 46. tankla Eestis.

Vastavatud jaamas saab ööpäevaringselt tankida mootoribensiine 95 ja 98 ning tavalist ja erimärgistatud diislikütust. Lisaks sõiduautodele teenindab Veeriku kiirjaam ka veokeid, mille tarbeks on paigaldatud eraldi kõrgsurvetankur. Avamise puhul on Veeriku tankla hinnad nädalajagu päevi muudest Olerexi tanklatest soodsamad.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on uue jaama üheks eripäraks häälkäsklustega makseterminal, mis juhendab tankivaid kliente. „Veeriku jaama näol on tegemist tehniliselt kaasaegse ja Eesti ühe moodsama tanklaga, mis sõna otseses mõttes kõnetab kõiki tankijaid. Lisaks on mitmete tehnoloogiliste uuenduste kõrval kasutusel täiesti uus väliskujundus ja kogu jaama välisvalgustus on lahendatud ülisäästlike LED-valgustitega,“ kommenteeris turundusjuht.

Veeriku tankla ehitustöödega alustati tänavu aprillis. Jaama projekteeris OÜ Projekt O2 OÜ ja ehitas OÜ Detailehitus.

Olerexi turuosa on uuringufirma Wood Mackenzie andmetel 13%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara