Autor: Kaubandus.ee • 15. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased jahivad alkoholi varasemast jõulisemalt

Soome tuuakse viina juba sellises tempos, et praeguseks on ligi 15 protsenti riiki jõudvast alkoholist pärit välismaalt, enamasti Eestist, kirjutas Delfi.

Seda pole raske uskuda kui minna suvalisel päeval Tallinnas asuva Super Alko Viinaranna parkimisplatsile, kurdab Soome päevaleht Aamulehti.

Busse seisab rivis ja tuleb aina uusi juurde, kui mõni koht vabaneb, mõned Soome bussifirmad müüvad päevareise Soome lahe lõunakaldale konkreetselt nime all „Ostupäev Tallinnas”.

Napsikaupluse ühe töötaja sõnul käib turismibusse päevas läbi vähemalt viiskümmend – hooajati aga isegi kahekordselt, suurim tung on jõulude ja jaanipühade eelsel ajal.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757