Autor: Kaubandus.ee • 23. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmeeste liit sai uue juhatuse

Eilsel Eesti Kaupmeeste Liidu üldkoosolekul valiti uued juhatuse liikmed, juhatuse esimehena jätkab Kati Kusmin ETKst.

Liidu juhatuse liikmeteks on lisaks Kati Kusminile Andres Järving Selver ASist, Andrija Lilleoja Rimi Eesti Food ASist, Jaan Marjundi Harju TÜst, Erkki Laugus Tallinna Kaubamaja ASist, Karin Henno Maxima Eesti OÜst, Jüri Ross Infotark ASist, Enn Parel ABC King ASist ja kaupmeeste liidu tegevdirektor Marika Merilai. Juhatus määrati ametisse kaheks aastaks.

"Kaupmeeste liit soovib jätkata koostööd  kompetentse ja arvestatava partnerina ministeeriumite ja riigikogu asjaomaste komisjonidega kaubanduse valdkonna seadusloome protsessis. Liidu oluliseks rolliks on seista teeninduskvaliteedi tõstmise ja kompetentside parendamise eest kaubanduses ning sel eesmärgil teeb liit tihedat koostööd kutse- ja kõrgkoolidega," ütles liidu juhatuse esimees Kati Kusmin.

Täna 13% SKPst moodustav ja enam kui 80 000 inimesele tööd andev  kaubandussektor on üks esmatähtsatest majandusharudest, lisas ta.

"Liidu juhatusse valitud inimesed on tugevad eksperdid, kes on näidanud üles soovi osaleda kaubanduse arengu suunamises. Seetõttu usun, et järgmised kaks aastat saavad olema jätkuvalt tõhusad," märkis Marika Merilai.

Kaupmeeste liit on 1996. aastal loodud jae- ja hulgikaubandusettevõtete ühen­dus, mis esindab ja kaitseb liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõt­luse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Täna hõlmavad liitu kuuluvad jaeettevõtted 80% toidu- ja esmatarbekaupade turust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757