Uute kaubanduskeskuste nimel käib tihe rebimine

Arendajatel on kavas lähiajal Tallinna rajada vähemalt kuus uut kaubandus- ja vaba aja keskust. Kuigi plaanid on lennukad, ei pruugi siiski kõik projektist nurgakivi panekuni jõuda.

Kogenud kinnisvarahaide hinnangul riisub koore see, kes enne teisi uksed avab.

Suurejoonelist Moekombinaadi-nimelist projekti arendab Pro Kapital, E.L.L. Kinnisvara töötab Smuuli ja Narva maantee ristile rajatava meelelahutus- ja kaubanduskeskuse Panorama City rajamise nimel, Hillar Tederil on plaanid Mere puiestee Admiraliteedi basseini ala arendusega ning Trigon Capital kavandab Laagrisse multifunktsionaalset kaubandus- ja logistikakeskust.

Kava järgi on üks esimesi valmijaid veel teinegi kaubandus- ja logistikakeskus Ameerikanurga Äripark, mille rajab Jüri lähedale AS Süda Maja. Kui kõik läheb plaani järgi, avab GMP & Partnerid kahe aasta pärast Viimsis kaubandus- ja vaba aja keskus EinStein.

Uute keskuste kavandamisest loe lähemalt tänasest Äripäevast. Vajadusel osta päevapilet või telli leht.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara