Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristiine Keskuse poodide käive kasvas mullu 41%

Tallinnas asuva Kristiine Keskuse 170 rentniku käive kasvas mullu aasta varasemaga võrreldes 41 protsenti.

"Kristiine puhul tuleb arvestada, et 41% suuruse kasvu taga on 2010. oktoobris avatud laienduse edukas käivitumine," selgitas keskuse turundusjuht Kristi Seppel.

Võrdluseks kasvas Rocca al Mare kaubanduskeskuses tegutseva 165 poe käive 8,4%. Cityconile kuuluvaid Rocca al Mare ja Kristiine Keskusi külastas möödunud aastal kokku 13,5 miljonit inimest. Seejuures kerkis Kristiine külastatavus 22,3% ning Rocca al Mare oma 1,1%.

Kristiine külastuste hulk ulatus möödunud aastal 7,1 miljoni inimeseni ning Rocca al Mares 6,4 miljonini. Keskmiselt külastas päevas antud keskusi vastavalt 19 519 ja 17 586 inimest.

Rocca al Mare ja Kristiine Keskuse turundusjuht Kristi Seppeli sõnul on poodide käive kasvanud külastatavusest kiiremini. "Üha enam kliente külastab kaubanduskeskust kindla ostusooviga – klient on muutunud teadlikumaks ja panustab enam kvaliteedile," sõnas ta.

"Poodide käibenumber on üldisest külastatavusest palju olulisem näitaja ning sarnaselt uuringutega kinnitab see tõsiasja, et Rocca al Mare ja Kristiine on Tallinna suuremad keskused, kus klient ka reaalselt kõige enam kaupa ostab," lisas Seppel. "Oleme mõlema keskuse tulemusega rahul," märkis ta.

Citycon OYJ on jaekaubanduspindade haldamisele ja arendamisele spetsialiseerunud ettevõte. Citycon omab ja opereerib kokku 36 kaubanduskeskust ning 45 muud jaekaubanduskinnisvara Soomes, Rootsis, Eestis ja Leedus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757