Maxima asendas Maailma Viljad õigeaegselt teistega

Riguali kadumine Maxima kaupluste tööd ei häiri, kuna kaubanduskett asendas hulgikaupmehe enda sõnul teiste puu- ja köögiviljamüüjatega õigeaegselt.

"Maailma Viljad ei olnud meie jaoks suurtarnija ning nende kadumine tarnijate nimekirjast pole kaupluste tööd häirinud," ütles Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid. "Samuti pole poodide kaubavalik kannatanud. Asendasime varem nende poolt tarnitu õigeaegselt teiste firmadega."

Erilaid märkis, et Maxima peab pidevalt läbirääkimisi uute tarnijatega, sealhulgas ka Viljade Maailmaga.

Äripäev palus Maximal muu hulgas kommenteerida, kui pikalt ning kuidas peavad koostööpartnerid struktuurimuudatustest või oma äride üleminekust informeerima, millised on sanktsioonid juhuks, kui hulgimüüjad ei täida lepingutingimusi nõuetekohaselt ning kui kiiresti suudab Maxima raskustesse sattunud hulgimüüja teise vastu vahetada.

"Lepingu tingimusi oma partneritega, seal hulgas ka trahve, me kommenteerida ei saa," ütles Erilaid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara