Anti Kuiv: digimarket oli meie hea partner

Max Digimarket oli meie hea partner ning ilmselt on seda ka tulevikus, sõnas IT ning olmeelektroonika hulgimüügi- ja logistikafirma Also Balti haru juht Anti Kuiv.

„Igal äril on risk ja raske on öelda midagi põhjapanevat, et miks või kuidas neil nii läks. Meile on nad head partnerid olnud ja ilmselt on ka tulevikus, ju nad leiavad siis mõne parema viisi seda äri arendada,“ kommenteeris Kuiv Max Digimarketi saatust. Max Digimarket on ka Also klient, kuid täna neil küll pole tasumata arveid ega muid probleeme meiega, lisas ta.

„Müts maha, et nad ikkagi julgesid äri arendada selles suunas ja mina alati vaatan positiivselt, kui keegi midagi teeb. Neid inimesi, kes kritiseerivad on alati rohkem kui neid, kes midagi teevad. Mina küll ei kritiseeriks seda mõtet ja kindlasti olid seal riskid kaalutletud,“ arutles Kuiv. 

„Eestis on tarbimine olnud viimased aastad nõrk ja heitlik, Eestis on olnud töötus küllaltki kõrge jne. Klientide segmenteerimine ja oma sihtturgude leidmine on kõige raskem tegevus. Kuid tihtilugu need, kes palju teevad, leiavad ka uusi võimalusi,“ märkis Kuiv.


Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara