Õlletehaste sünkroonsus varasemast tuttav

Vana Villemi kõrtsiketi omaniku Aare Hallopi arvates on õlletehased varemgi mõnes asjas ilusti kaubale saanud.

"Kuigi avalikkusele tundub, et Saku Õlletehas ja A. Le Coq on suured konkurendid ning võitlevad omavahel iga asja eest, on siiski teatud asjad, mille puhul on nad läbi aegade saanud väga hästi kokkuleppele." oli Hallop veendunud.

Lisaks hindadele meenutas ta ka seda, et näiteks kunagi varustasid mõlemad tehased vaadiõlut ka gaasiga. "Nad tõid gaasiballoonid ise kohale ja selle eest raha ei võtnud. Kuni ühe päevani ehk täpselt päevapealt lõpetasid mõlemad õlletehased selle ära," rääkis Hallop.

"Nii et on teatud asju, milles nad saavad omavahel ilusti kaubale," nentis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara