Kaubamaja puhaskasum kasvas 18%

Tallinna Kaubamaja kontserni neljanda kvartali puhaskasum kasvas aastaga 17,7 protsenti, 8,7 miljonile eurole, teatas ettevõte börsile.

Tulemus ületas Swedbanki ja LHV prognoostitut. LHV ootas, et Kaubamaja teenib IV kvartalis 8,5 miljonit eurot puhaskasumit. Swedbank prognoosis 8. novembril ehk enne müügitulemuste avalikustamist Kaubamajale 7,95 miljoni eurost puhaskasumit.

Neljanda kvartali koondkasum kukkus 49,6 protsenti, 9,1 mln eurole. 2010. aasta neljandas kvartalis sai ettevõte maa ja ehituste ümberhindlusest 10,8 mln eurot kasumit, mida enam 2011. aastal ei juhtunud. Käive kasvas aastaga 6,3 protsenti.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara