Lihavainen: esimesed kaks kuud ületavad ootusi

Prisma juht Janne Lihavaineni sõnul on kaubanduskett tarbijate kindlustunde langemisele vaatamata optimistlik, kuna 2012. aasta esimese kahe kuu müügitulemused ületavad ootusi.

"Ennustada on nii raske," ohkas Lihavainen lisades, "ise suhtume väga positiivselt. Aasta algus on olnud edukas, ka vanades majades (renoveerimata Prisma kauplused - toim) oleme ületanud 2008. aasta taseme."

Müügiedule on kaasa aidanud soodsad hinnad ja Hinnagarantii programm, mille raames külmutas Prisma ligikaudu 800 toote hinnad eeloleva suveni. "Saadakse aru, et püsivalt soodsad hinnad on paremad, kui kampaaniad," kommenteeris Lihavainen. "Tundub, et meie järjekindel töö hakkab vilja kandma."

Jaekaubanduse üldine areng sõltub Lihavaineni sõnul aga Kreekas toimuvast ja euro saatusest, mida kaubandusketil pole paraku võimalik ette ennustada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara