Heiti Kender asutas Tallinna Apple'i esindussalongi

Järgmisel kolmapäeval avab Heiti Kender Tallinna kesklinnas Tartu maanteel uue Apple'i esindussalongi, kus pakutakse kogu tootevalikut ning hooldus- ja remonditeenust.

Valge Klaari nime kandva poe asutaja Heiti Kenderi sõnul on uus salong suunatud eelkõige profi- ja ärikliendile ning nõudlikumale erakasutajale. "Teenus on inimestelt inimestele. Kõik, kes soovivad tehnikat rahulikult koos nõustamisega valida, eeldavad ka toodete seadistamist ja vajavad kiiret tuge probleemide korral," sõnas ta.

Salongis hakkab lisaks müügikonsultantidele tööle ka viis Apple'i sertifitseeritud hooldustehnikut. "Olen ise Apple'i suur fänn ja macidega tegelenud üle 15 aasta. Nüüd on mul õnnestunud koguda enda kõrvale tegijad, kellega võib luurele minna," märkis Kender.

Üleilmse uuringufirma Gartner andmeil on Apple'i lauaarvutite osakaal personaalarvutite müügist pidevalt kasvanud kuus aastat järjest. Mullu ületati 5% piir. Seega on iga kahekümnenes müüdud arvuti Mac. Kui võtta arvesse ka tahvelarvutid, siis on oodata, et tänavu saab Apple maailma suurimaks arvutimüüjaks.

Valge Klaar on Apple'i ametlik edasimüüja ja tänavu aprillist ka ametlik hoolduskeskus Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara