Saksa-Balti Kaubanduskoda sai Eestis uue juhi

Edmund Smolarek on Saksa-Balti Kaubanduskoja uus Eesti juht. BaltiSpoon OÜ tegevjuht vahetab sel kohal välja senise presidendi Michael Stenneri (Hotel Telegraaf), kellel lõppes kuueaastane ametiaeg.

45aastane Smolarek on alates 1999. aastast BaltiSpoon OÜ tegevjuht. BalticSpoon OÜ on Möhring Gruppi kuuluv Kupukülas tegutsev 425 töötajaga ettevõte, mis ekspordib kokku 30 riiki. Aastast 2003 on Smolarek ka Möhring Grupi asepresident.

„Minu eesmärgiks on edasi arendada Saksa-Balti Kaubanduskoja juba niigi väga head positsiooni Eestis,“ ütles Smolarek. Saksa-Balti Kaubanduskojal on Eestis 90 liiget.

Juhatusse kuuluvad lisaks Smolarekile veel asepresident Kaia Kirs (Blauhaus OÜ), Jan Haines (HR factory OÜ), Enn Meri (Merinvest OÜ), Mario Nullmeier (EestiGaas AS), Joachim Raue (itestra GmbH), Peer Helge Salström-Leyh (Tuletorn Fond SA), Kaarel Tammar (Alvin Rödl & Partner Advokaadibüroo OÜ) ja tegevjuht Maren Diale-Schellschmidt (AHK).

Kolmes Balti riigis kokku on Saksa-Balti Kaubanduskojal 385 liiget.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara