Baltika müük kasvas 7%

Baltika müügitulu kasvas veebruaris aastases arvestuses 7 protsenti, 3,566 miljonile eurole, teatas ettevõte börsile.

Jaemüük kasvas 6 protsenti, 3,198 miljonile eurole, mis saavutati 8 protsenti väiksema müügipinnaga. Jaesüsteemi müügiefektiivsus (müük/m²) kasvas veebruaris 15%.

Suurim müügikasv saavutati Balti regioonis, kus müük kasvas 15%, sealhulgas Eestis 16%, Lätis 26% ja Leedus 6% võrra. Ida-Euroopa regiooni müük kokku jäi eelmise aasta tasemele, jaemüük Ukrainas kasvas 18% ning Venemaal vähenes 11%.

Hulgimüük kasvas veebruaris eelmise aastaga võrreldes 12%.

Baltikal oli veebruari lõpu seisuga 110 kauplust müügipinnaga 22 067 m². Tänavu veebruaris sulges ettevõte ühe Mosaici kaupluse Riias.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara