Suuremates poodides korraldatakse tunniajane toetusstreik

Ühineme ametiühingute keskliidu poolt välja kuulutatud toetusstreigiga ning Tallinna ja Tartu suuremates kauplustes toimuvad 7. märtsil streigikoosolekud, kinnitas teenindus- ja kaubandustöötajate ametiühingu esimees Elle Pütsepp.

Tema sõnul on näiteks tööandjatega kokku lepitud streigikoosolekud Tallinna Kaubamajas ja Prisma erinevates kauplustes. „Räägime kollektiivlepingu seaduse ja töölepingu seaduse muutmisest, samuti toetame õpetajaid nende nõudmises,“ lausus Pütsepp.

Koosolekud toimuvad kaupluste siseruumides, mitte teenindussaalis klientide silme all. „Kliendid sel päeval kindlasti kaubata ei jää,“ rõhutas Pütsepp. „Need teenindajad, kes on otsustanud tööd teha, need ka töötavad.“

Eesti Ametiühingute Keskliidu streigilaine toimub 5.-9. märtsini, kavandatakse meeleavaldusi töökohtadel ning mitmetes linnades. Aktsioonide eesmärk on protestida kollektiivlepingu seaduse ühepoolse muutmise vastu valitsuse poolt, samuti julgustada ja toetada õpetajate streiki.

Kõige pikemalt ehk kolm päeva plaanivad järgmisel nädalal streikida haridustöötajad, 7.-9. märtsini toimuvast streigist võtab osa üle 15 000 õpetaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara