Rademar annab Viru Keskuses Sportlandile teed

Spordikauplus Rademar sulgeb Viru Keskuse kaupluse ja korraldab tühjendusmüüki. Keskuse juhi Ants Vasara sõnul on tegemist verevahetusega.

“Rademaril rendileping lõppes, neil oli tähtajaline leping ja me arvasime, et keskusesse oleks vaja värsket verd,” kommenteeris Viru Keskuse juht Ants Vasar Rademari Viru Keskuse kaupluse sulgemist.

Vasara sõnul võtab Rademari asemel koha sisse Sportland.

“Meie leping Rademariga oli tehtud kuskil aastal 2003. 10 aastat on möödunud, täna on meil aasta 2012 ja loomulikult on vahepeal palju muutunud ning lepingu tingimused on teised,” vastas Vasar küsimusele, kas pärast tähtajalise lepingu lõppemist tõsteti rendipinnal ka üüri või on tegu puhtalt verevahetusega.

“Viru Keskuse viga on see, et ta on pisikene ja üürnikud on paigas ning endaga rahul, kuid inimeste jaoks oleks vaja, et asjad areneksid ja liiguksid,” seletas keskuse juht, kelle sõnul ta ei saa välistada sarnaseid otsuseid ka tulevikus.

“Hetkel on meil rahulik periood, kõik lepingud kehtivad. Kuid aastatel 2013 ja 2014 , kui osadel rentnikel hakkavad lepingud läbi saama, siis kindlasti vaatame tingimused ja otstarbekuse üle,” lisas Vasar.

Rademarist ei õnnestunud kommentaari saada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara