Olar Gofman müüs restoranid tegevjuhile

Äripäeva dividendide TOPis kaheksandal kohal olev Olar Gofman ja Heiti Allmäe pärijad müüsid oma kahjumis toitlustusteenuse ettevõtte A&G Toitlustuse ASi praegusele ettevõtte juhile Riho Mahlapuule, kellel on plaanis viia ettevõte paari aastaga kasumisse.

"Olen pikka olnud aega selle ettevõtte juht. Praegusel raskel ajal sooviks pühenduda sellele rohkem ja ehitada uut motivatsiooni," rääkis Mahlapuu põhjustest, miks ta ostis paari nädala eest ettevõtte A&G Toitlustuse AS. Viimasele kuuluvad restoranid Karl Friedrich ja Balthasar Tallinnas Raekoja platsil, Paat Viimsis ja trahter Postipoiss Pärnus.

A&G Toitlustuse ASi endise omaniku Olar Gofmani sõnul on tal niigi palju tegevusalasid. "Tootmine, meditsiin, kaubandus, õmblusäri - seda on lihtsalt liiga palju. Kuna pikaaegne toitlustusettevõtte juht avaldas ise soovi ja tahtis selle riski võtta, siis otsustasime, et müüme ära," rääkis Gofman müügi põhjustest.
Gofman loodab, et uus omanik viib ettevõtte kasumisse ja et see jätkab sellisena, nagu on. "Soovin talle ainult kõige paremat," märkis Gofman.

Loe pikemalt tänasest Äripäevast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara