Alexela juht Äripäevale: sellised lood nõuavad julgust

Alexela Oili juht Ain Kuusik saatis Äripäevale tagasisidena kütuseturul toimuvat kajastanud artiklitele kirja, kus nendib, et selliste lugude tegemine eeldab muuhulgas julgust.

"Teame, et kütuseturgu kajastavate artiklite taga on olnud väga suur ja põhjalik töö ning  hea ajakirjanduslik vaist," kirjutas Kuusik. "Aga mitte ainult. Selliste teemade käsitlemine nii põhjalikult nõuab ka julgust! Julgust näha ja välja öelda asju, millest oleks lihtsam mööda vaadata ja mis ehk juriidilises plaanis on korras, aga eetiliselt kaugeltki mitte."

Eile kirjutas Äripäev nelja miljoni eurosest hõlptulust, mida teenisid seni ametlikult kindlaks tegemata isikud vedelkütuse seaduse auku ära kasutades.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara