Fazer: hoiame Selverile pöialt!

Peame pöialt, et see väljakutseid täis ärimudel kujuneks Selverile edukaks, kommenteeris Fazer Eesti juhatuse esimees Kristjan Kongo uudist küpsetuspunktide ülevõtmisest.

„Peame pöialt, et see väljakutseid täis ärimudel kujuneks Selverile edukaks,“ ütles Kongo lisades, et poodides asuvad küpsetuspunktid ehk bake-off'i turg on Fazerile endiselt oluline tegevusvaldkond.

Fazer jätkab Selveriga strateegilist koostööd nii leiva-saia, maiustuste kui küpsetuspunktide eelettevalmistatud toodetega varustamise osas ehk oleme endiselt Selveri küpsetuspunktide üks suuremaid tarnijaid. Punktide üleandmine on juba poolteist aastat kestnud ehk pikalt ettevalmistatud protsess ning nüüd tegutsebki nende operaatorina Selver ise.

„Meie jätkame küpsetuspunktide operaatorina nii Tallinna Kaubamajas, Solarise Toidupoes, Maximas kui teiste kettide poodides,“ ütles ta. „Lisaks oleme mitmetele kauplustele eelettevalmistatud toodete tarnijaks nende endi poolt opereeritavatele küpsetuspunktidele.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara