Vaata, kuidas Nõo Lihatööstus Tais reklaamfilmi tegi

Reklaamiagentuur Tabasco käis koos kliendi Nõo Lihatööstusega ja produktsioonifirmaga Catapult Films Tais reklaamklippi tegemas. Tiim on Eestis tagasi ja tööd veel viimistletakse, aga klippi reklaami valmimisest näeb Best Marketingist.

Tabasco juhi Indrek Viiderfeldi sõnul kaaluti pärast klipi idee kinnitamist võimalust selle võtteks ka Eestis, kuid stuudiosse džungli ehitamine oleks läinud pea sama kalliks kui reisikulud ning tulemus oleks ka liiga "rahvateatrit" meenutanud. "Tai sai valitud tänu ilusale loodusele ning suhteliselt headele ja soodsatele lennuühendustele. Et filmiti korraga mitu klippi, siis kulud filmimisele per klipp polnud väga suured," selgitas ta.

Tais käis seitse inimest: agentuuri ja kliendi esindaja, näitleja ning neli võttegrupi liiget. Lisaks aitas asju korraldada kohapeal viibinud Aivar Kuusk, lisas Viiderfeld. Täpsemalt vaata Best Marketingist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara