Uus kokkusaamiskoht kaubandusinimestele

Tänasest startis Äripäeva uus teemaveeb kaubandusjuhtidele kaubandus.ee.

Kaubandus.ee on Äripäeva uhiuus teemaveeb Eesti kaubandusvaldkonna otsustajatele. Eestis töötab kaubanduses 80 000 inimest, ligi kümnendik neist on vastutaval ametikohal ja teeb otsuseid kokku 15 miljardi euro eest aastas. See on Eesti üks peamisi majandusharusid.

"Leian, et kaubanduse valdkonda tuleb rohkem väärtustada. Kaubandus.ee tegijad Annika Matson ja Juuli Laanemets täidavad selle tühimiku nii uudiste kajastamise kui ka klubide ja seminaride korraldamisega," kommenteeris Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

"Kutsun teid liituma kaubandusjuhtidele suunatud teemaveebi uudiskirjaga aadressil www.kaubandus.ee/uudiskiri," ütles ka Eesti Kaupmeesteliidu tegevdirektor Marika Merilai. Uudiskiri hakkab ilmuma korra nädalas ja on kõigile tasuta. Täna 4 tunniga on kaubandus.ee saanud juba 176 uudiskirja tellijat. 


 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara