Jüri Käo: NG hoiab börsil eelkõige jaemüügiettevõtted 

NG Investeeringute üks omanik, ettevõtja Jüri Käo vastas kaubandus.ee online-intervjuus Raul Puusepaga lugeja küsimusele NG Investeeringute teiste firmade kohta.

Lugeja küsis: Miks on Balbiino, Liviko ja mõned teised NG investeeringute ettevõtted eraldi väljaspool börsil olevad ettevõtted? Selver, Kia, kingapoodide jms kõrval võiks investoritele avalikult pakkuda ka ülejäänud NG lahendusi.

Jüri Käo vastas: Ajalooliselt on nii välja kujunenud. Investeeringud on tehtud eri aegadel. Tallinna Kaubamaja kontsernis on täna eelkõige jaemüügi ettevõtted. Tootmisettevõtted on eraldi. Ilmselt on ka börsi investoritele ettevõte seetõttu paremini arusaadav ja hinnatav.

Täispikka online-intervjuud Raul Puusepaga saab lugeda SIIN

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara