Uuring: Milline Tallinna keskus on enim kliente juurde saanud?

Uuringufirma TNS Emor ärisuuna juht Aivar Voog tõi seminaril "Kuidas pälvida klientide armastust?" välja uuringu, millised Tallinna kaubanduskeskused on kliente juurde võitnud.

Analüüsitud on aastaid 2009-2011. Voogi ütluste kohaselt on pärast laienduse valmimist kliente enim juurde saanud Rocca al Mare keskus, ka Kristiine Keskus on kliente juurde võitnud pärast laienduse valmismist 2010. aastal. Ülemiste Keskus on kliente veidi kaotanud.

Tallinna kaubanduskeskuste klientuuri laius: kaupade ostmine 2 kuu jooksul

Uuring tänavuse aasta kohta valmib augustis.

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara